Om oss

Hvordan og hvorfor er vi til?

Det hele startet med et sterkt behov for å øke salget i vårt eget byrå. Vi møtte på flere hindringer og følte konkurransen var intens. Det ble tydelig for oss at vi trengte mer ekspertise. Etter flere mislykkede forsøk og komplekse salgsprosesser, gikk vi sammen med en salgs-ekspert for å lage vårt eget, tilpassede system. Resultatet sjokkerte. Kundene begynte å strømme til oss.

Dette vekket interesse hos samarbeidspartnere som ønsket noe tilsvarende. De la merke til at vi hadde veldig mange møter, de var svært pre-kvalifisert og vi landet store avtaler. De var nysgjerrige på vår tilnærming. Hva gjorde vi annerledes? Dette førte til opprettelsen av et eget selskap, "Markedsagentene". Hvor vi hjelper lignende byråer med å løse det samme problemet vi hadde: å generere nok leads hver uke i et intens konkurranse landskap. Vi kaller det et skalerbart kunde-anskaffelses system. Etter den gang har vi fin-kalibrert systemet til å virke for så og si alle byråer. Det virker fordi det er laget rundt det som ikke endrer seg "mennesker". Vi zoomer langt ut og ser på det store bilde, deretter zoomer vi inn og ser på ulike detaljer som behøves for at systemet skal fungere. Vi bygger dette på universale salgs-prinsipper som stemmer i praksis. Systemet gjør 2 enkle ting: Det bygger nok pre-kvalifiserte leads og optimaliserer tiden fra lead til cash.

Alex B

Systemutvikler

Salgseksperten som holder seg ajour med de beste verktøyene for salgsautomatisering og salgsprosesser. En pålitelig samtalepartner når det gjelder implementering av et salgssystem.

Erlend Osberg

Daglig leder & Rådgiver

Ingeniør, økonom og markedsfører. Gjorde den dristige overgangen fra analytisk pragmatisme til salg og markedsføring. Har erfaring med å implementere salgssystemer og skalere forskjellige selskaper.

Om oss

Fordeler med å velge Markedsagentene

Skreddersydde salgsstrategier
99%
Effektiv møtebooking
97%
God kommunikasjon
98%
Skalerbarhet for din bedrift
96%
FAQ

Utforsk våre
ofte stilte spørsmål

Hvordan vet vi at dette vil fungere for oss?

Noen er bekymret for at metodene våre ikke gjelder for deres byrå. Det kan i visse tilfeller være, men dette pleier vi å identifisere raskt i en konsultasjon. Etter å bygget flere salgstrakter, forstår vi ofte hvilke flaskehalser som kan oppstå fra lead til utsendt faktura.

Hvordan skiller dere dere ut fra andre salgsbyråer?

Vår kompetanse innen kunstig intelligens, prosessoptimalisering og markedsføring gjør at vi kan utnytte den mest avanserte teknologien. Dette har tillatt oss å automatisere alt som kan automatiseres, noe som sparer tid og reduserer kostnader for våre kunder. Tenk deg en anleggsgartner: det er utfordrende å være konkurransedyktig hvis du klipper gresset med saks og håndverktøy, mens konkurrentene dine bruker robotgressklippere og effektive maskiner. Det samme gjelder for salg, der evnen til å jobbe bedre og mer effektivt enn konkurrentene er nøkkelen til suksess.

Kan vi velge hvilken type leads eller møter vi mottar?

Ja, vi jobber tett med våre klienter for å forstå deres spesifikke behov og mål, slik at vi kan tilpasse leveransen av leads og møter for å matche dine krav og preferanser.

Hva om et møte ikke leder til et salg?

Mens vi sikter mot høyest mulig konverteringsrate, forstår vi at ikke hvert møte vil lede til et salg. Vi verdsetter din tilbakemelding for kontinuerlig forbedring og justering av vår tilnærming for å oppnå suksess. Derimot har vi mye erfaring med hele salgssyklusen og kan fort identifisere en flaskehals, for eksempel om kvaliteten på leads og møter begynner å bli dårlig.